Ring mig op

  • Bliv kontaktet
slider-04

Zanussi service

Vi har erfaring med Zanussi service

Hos Karsbæk Hvidevare Service har vi stor erfaring i Zanussi service, både når det gælder reparation og reservedele. Her skal du ikke vente længe på, at dit komfur, dit køleskab, din fryser eller din vaskemaskine bliver repareret. Efter vi har udført vores Zanussi service, kan du være sikker på, at dit Zanussi-produkt fungerer som ny igen.

Vi er stolte over at kunne tilbyde service af ægte italiensk kvalitetshåndværk. Zanussi har med deres energibesparende, rummelige og intelligente maskiner imponeret forbrugere over hele verden. Det verdenskendte Zanussi blev grundlagt i 1916 af italieneren Antonio Zanussi. I 1950’erne blev virksomheden kendt for sine innovative gaskomfurer, der kombinerede et kompakt design med maksimal ydeevne og brugervenlighed. I 1984 blev Zanussi en del af Electrolux-koncernen. I dag udvikler Zanussi fortsat italiensk design i bedste kvalitet.

Vi reparerer og leverer reservedele til Zanussi-produkter

Vores faguddannede medarbejdere udfører reparation af Zanussi komfurer, ovne, pizzaovne, opvaskemaskiner, vaskemaskiner og tørretumblere. Med vores specialviden er du i trygge hænder, når vi udfører Zanussi service.

Mangler du en reservedel til dit Zanussi-produkt? Så kan vi også hjælpe dig. Alt, du skal gøre, er at ringe og bestille i forvejen ved hjælp af modelbetegnelse, serie nr., E-nr og/eller Art. nr. klar. Informationerne kan du finde på produktets mærkeskilt.

Kontakt os for Zanussi service

Du finder Karsbæk Hvidevare Service på N. J. Fjords Allé 8 Kld, 1957 Frederiksberg C. Det er herfra, at vi kører ud til alle bopæle og virksomheder i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vores servicetekniker sidder klar ved telefonen på 38105577 – eller bestille service ved hjælp af kontaktformularen her på hjemmesiden.