Ring mig op

  • Bliv kontaktet
slider-04

AEG service på Frederiksberg og i København

Et stærkt hvidevare service team

Karsbæk Hvidevare Service er grundlagt som et specialfirma med ærlige og stolte traditioner i respekt for faget. Vores mål er høj faglig ekspertise, koblet med vilje og evne til altid at levere et ærligt, professionelt arbejde i den rette kvalitet og til tiden. Det er Karsbæk AEG service til private og virksomheder. Hos Karsbæk Hvidevare Service er vi stolte af at kalde os selv for hvidevare-nørder.

Store krav til præcision og viden

Moderne maskiner, i køkken eller vaskeområde, indeholder i dag rigtig meget IT. Kravene til præcision og viden inden for AEG service  er derfor stærkt stigende. Det gælder uanset om det er AEG indbygningsovne, induktion, combi og mikroovne, vaskemaskiner, induktionsplader, opvaskemaskiner eller andre typer. Får du brug for AEG service på Frederiksberg eller i Københavnsområdet, så gør dig selv den tjeneste at kontakte Karsbæk Hvidevare Service. Vi er din sikkerhed for kvalitet i arbejdet.

Det rigtige værktøj, ekspertise og originale reservedele – det er din garanti for kvalitet

Hos Karsbæk Hvidevare Service har vi også specialiseret os i service og reparation af AEG produkter. Vi har derfor det helt rigtige værktøj og den ekspertise, som kan få dit udstyr til at fungere som det skal. Den rigtige AEG service er lig med længere levetid. Det er her vores faglige stolthed kommer ind.

Den helt rigtige kvalitetssikring

Når du har behov for AEG service på Frederiksberg eller i Københavns-området, så er det vigtigste for dig – og for Karsbæk Hvidevare Service – tiden, kvaliteten og åbenhed om økonomien. Det er det, vi kalder kvalitetssikring.  At leve op til kundens forventning, er grundsubstansen i al service. I alle typer af AEG service, sikrer vi lang levetid af dit udstyr ved at servicere og reparere efter gældende standarder. Karsbæk Hvidevare Service løfter helt enkelt ansvaret fra dine skuldre, når vi tager en opgave. Det er den professionelle holdning som Karsbæk Hvidevare Service står for  – hele vejen igennem. Tal med os om vores serviceaftaler.

AEG Service – så kontakt Karsbæk Hvidevare Service

Så har du brug for service af dit AEG udstyr ? Skriv dit nummer her til højre i rubrikken.

Så ringer vi dig op, så vi kan tale om, hvordan vi bedst kan servicere og vedligeholde netop dit AEG produkt. Du kan også skrive til os på mail: info@karsbaek-service.dk eller blot ringe: 38 10 55 77 for  at få den bedste AEG service.

Der er også mulighed for at skrive til Karsbæk Hvidevare Service og fortælle om problemet med dit AEG produkt direkte på online formularen her: https://karsbaek-service.dk/kontakt/