Ring mig op

  • Bliv kontaktet
slider-04

Gorenje service

Karsbæk Hvidevare Service udfører sikker og holdbar Gorenje service.

Vi har erfaring med Gorenje service af indbygningsovne, induktionskomfurer og mikro-/kombiovne. Dermed garanterer vi dig et Gorenje-produkt, der fungerer optimalt – uden støj, vibrationer eller udsving i temperaturer.

Vi gennem årene specialiseret os i Gorenje service og reparation af hvidevarer fra det slovenske mærke. Gorenje blev grundlagt i 1950 og har siden da leveret intuitive løsninger, der gør livet nemmere. I dag er Gorenje en af de ledende europæiske forhandlere af husholdningsapparater og sælger til over 90 lande, og deres avancerede teknologi og innovative, energieffektive designprodukter har fået mange danskere til at vælge Gorenje.

Problemer med din Gorenje opvaskemaskine, køleskab eller kummefryser?

Dagligdagens hjælpemidler som opvaskemaskine, køleskab og ovn er uundværlige. Vi er alle afhængige af, at de fungerer, som de skal. Derfor er det til stor frustration, når der én af vores husholdningsapparater går i stykker eller ikke virker.

Vi kan træde til med kort varsel og tilbyde dig professionel Gorenje service. Gorenjes produkter er lavet til at holde i mange år, og en reparation frem for en udskiftning kan spare dig for mange penge.

Reservedele til Gorenje

Har du brug for assistance til at finde den korrekte reservedel til dit Gorenje hvidevareprodukt? Karsbæk Hvidevare Service sælger reservedele til Gorenje-produkter. Du skal blot ringe og bestille i forvejen. Husk at have modelbetegnelse, serie nr., E-nr og/eller Art. nr. klar. Informationerne kan du finde på produktets mærkeskilt.

Kontakt os for Gorenje service

Er du i tvivl om køb af tilbehør til dit Gorenje-produkt, eller har du spørgsmål til Gorenje service? Karsbæk Hvidevare Service finder du centralt beliggende på N. J. Fjords Allé 8 Kld, 1957 Frederiksberg C. Herfra kan vi hurtigt nå ud til dig, der bor i Storkøbenhavn eller Nordsjælland. Du er velkommen til at ringe til os på 38105577 eller alternativt bestille service ved hjælp af kontaktformularen her på hjemmesiden.