Ring mig op

  • Bliv kontaktet
slider-04

Brug for Bosch service på Frederiksberg og i København?

så har du brug for Karsbæk Hvidevare

Når du har brug for Bosch service, så kontakt Karsbæk Hvidevare Service. Hvis dit udstyr ikke virker som det skal, så kan du opleve, hvordan vores dygtige, erfarne medarbejdere hurtigt finder fejlen.

Det er vores service team, du har brug for til den rigtige Bosch service

Lad os reparere og servicere dit Bosch køkkenudstyr, både professionelt udstyr og i dit private køkken. Vi er på forkant med det nyeste udstyr og reservedele, og holder det ældre udstyr i stand. Vi er din sikkerhed for den rigtige løsning og kvalitet til prisen.  Hos Karsbæk servicerer vi alle typer af Bosch opvaskemaskiner, vaskemaskiner, tørretumblere, komfurer, køleskabe og ovne med mere.

Nyt – eller reparation? Så tal Bosch service med Karsbæk Hvidevare Service

Kan det nu betale sig at reparere den gamle defekte komponent? Eller bør der sættes en ny i?  Vores ekspertise og erfaring giver dig det ærlige svar. Hos Karsbæk bliver Bosch service altid udført effektivt og professionelt. Vi sætter en ære i at kunne leve op til vores kunders forventninger.

Bosch service og reparation af køkkenudstyr

Service af Bosch udstyr er én af vores store ekspertiser hos Karsbæk Hvidevare Service. Vi ved nøjagtig, hvordan hvert enkelt Bosch produkt skal vedligeholdes, så det får den længste levetid. Gå ikke gå på kompromis med kvaliteten, når det drejer sig om Bosch Service og reparationer. Vores reparatører har et indgående kendskab til Bosch produkter. Derfor identificerer de lynhurtigt problemet og kan vurdere,  hvordan det løses. Vores mål er at dit køkken bliver klart igen.

Vi er specialister, men kender alle typer af hvidevarer

Et problem i dit køkken? – så står Karsbæk Hvidevare Service altid klar. Vi servicerer SMEG, Bosch, Siemens, Miele eller AEG, amerikaner køleskabe samt alle andre typer af indbygningsovne. induktion, combi og mikroovne, vaskemaskiner, gaskomfur, induktionsplader, opvaskemaskiner, tørretumblere, komfurer, køleskabe eller fryseskabe. Vi leverer også gerne tilbehør til produkterne.

Bosch Service – så kontakt Karsbæk Hvidevare Service

Vi ringer dig gerne op, så vi kan tale sammen om, hvordan vi bedst kan servicere og vedligeholde netop dit Bosch produkt. Du kan skrive dit nummer i rubrikken oppe til højre.

Du kan også skrive til os direkte på mail: info@karsbaek-service.dk eller ringe på 38 10 55 77 om Bosch service.

Der er også mulighed for at skrive til os vedr. Bosch Service. Du kan fortælle om problemet med dit Bosch produkt på online formularen her