Ring mig op

  • Bliv kontaktet
slider-04

Electrolux service i København og på Frederiksberg

Din Electrolux service leverandør

Bor du i København eller omegn – og har du brug for Electrolux service? Hos Karsbæk Hvidevare Service reparerer og sælger vi reservedele til diverse Electrolux hvidevarer. Vores erfaring med Electrolux service går mange år tilbage. Derfor kan vi tilbyde dig grundig og sikker reparation, hvad enten det gælder ovn, køleskab, fryser, vaskemaskine eller opvaskemaskine.

Hurtig service og levering af reservedele til Electrolux

Vi er specialiserede i reparationer af hvidevarer fra Electrolux. Electrolux er en førende producent af hvidevarer til både private og professionelle og leverer husholdningsapparater til over 150 lande. Varemærket har et omfattende sortiment af køleskabe, frysere, ovne, opvaskemaskiner, vaskemaskiner og tørretumblere, og vi reparerer alle typer.

Er din Electrolux vaskemaskine gået i stykker? Fortvivl ej!

Langt de fleste Electrolux-hvidevarer er udformet, så de er nemme og sikre at vedligeholde og reparere. I maskinen er der nemlig plads til, at vi kan komme ind til alle komponenter gennem maskinens top- eller frontparti. Skal du have udført service en indbygningsovn eller en ventileret køl på en Electrolux fryser, kan vores erfarne teknikere også hjælpe med det.

Electrolux service og reservedele

Med en Electrolux service kan du forlænge levetiden på din vaskemaskine, dit køleskab eller din ovn markant. Det er nemt og hurtigt at få en reservedel til et Electrolux-produkt, og med vores specialviden om reservedele til Electrolux er du sikker på at få den bedste rådgivning. Du kan med fordel ringe og bestille din reservedel i forvejen – det eneste, du skal gøre, er at have modelbetegnelse, serie nr., E-nr og/eller Art. nr. klar. Informationerne kan du finde på produktets mærkeskilt.

Kontakt os for Electrolux service

Karsbæk Hvidevare service er centralt beliggende på N. J. Fjords Allé 8 Kld, 1957 Frederiksberg C. Herfra kan vi hurtigt nå ud til dig, der bor i København, Storkøbenhavn eller Nordsjælland. Du kan ringe til vores servicetekniker på 38105577 – eller bestille service ved hjælp af kontaktformularen her på hjemmesiden.