Ring mig op

  • Bliv kontaktet
slider-04

Siemens service

Siemens service København og Frederiksberg

Manglende service eller en lille dims kan være årsagen

En lille dims, som er defekt, kan betyde at dit køkken går i stå, eller at du ikke kan komme videre med madlavning eller tøjvasken. Det er et stort irritationsmoment i et privat køkken, især når man venter gæster, og i professionelle køkkener, medfører det forsinkelser og kan have store økonomiske konsekvenser  for virksomheden.

Har du brug for Siemens service i København eller Frederiksberg?

Vores ekspertise inden for Siemens service kommer altid vores kunder til gode. Hos Karsbæk Hvidevare Service står vi for kvalitet i Siemens service og sikrer holdbare reparationer. Vi rykker hurtigt ud overalt på Frederiksberg og i København, når en hurtig reparation er påkrævet. Du kan også gøre brug af vores serviceaftaler.  Vi servicerer alle typer af Siemens opvaskemaskiner, vaskemaskiner, tørretumblere, komfurer, køleskabe og ovne samt meget mere.

Siemens service, fejlfinding og reparation af køkkenudstyr

Vi er også specialister i Siemens udstyr og service. Det gælder både opvaskemaskiner, vaskemaskiner, ovne, køleskabe, frysere og alt andet køkkenudstyr.  Vi leverer topprofessionel Simens service overalt på Frederiksberg og i Københavnsområdet. Hos Karsbæk Hvidevare Service møder du eksperten, så dit udstyr ikke går i stå. Uanset typen af køkken eller vaskeprodukt, privat eller professionelt, så finder vi fejlen og reparerer den.  Det er god økonomi, fordi kvalitet i din Siemens Service sikrer dine værdier og lang levetid af dyrt udstyr.

Siemens Service – så kontakt Karsbæk Hvidevare Service

Vi ringer dig gerne op, så vi kan tale sammen om, hvordan vi bedst kan servicere og vedligeholde netop dit Siemens produkt.  Du kan skrive dit nummer i rubrikken oppe til højre.

Du kan også skrive til os direkte på mail: info@karsbaek-service.dk eller ringe på 38 10 55 77 om Siemens service.

Der er også mulighed for at skrive til os om problemet med dit Siemens produkt på online formularen her: https://karsbaek-service.dk/kontakt/