Ring mig op

  • Bliv kontaktet
slider-04

Gaggenau service

Vi har mange års erfaring med reparation ^ service af produkter fra Gaggenau.

Gaggenau er tysk kvalitet, når det er bedst. Deres vaskemaskiner og opvaskemaskiner er rummelige, har et lavt vand- og energiforbrug og er frem for alt holdbare. Vi reparerer alle integrerbare køle- og fryseprodukter, vinklimaskabe, opvaskemaskiner, vaskemaskiner og tørretumblere fra Gagganau. Så hvis dit Gagganau-produkt ikke fungerer, som det skal, kan vi yde den nødvendige service.

Kvalitetsservice til kvalitetsvarer

Hvidevare fra Gaggenau er lavet af de bedste materialer og udført med den bedste forarbejdning, og alle deres produkter er lydsvage og energivenlige.

Vi mener, at kvalitetshåndværk fortjener kvalitetsservice. Derfor udfører vi grundig og sikker Gagganau service på alle typer produkter fra det tyske topmærke.

Reparation frem for udskiftning

Hvidevarer fra Gaggenau er holdbare og slidstærke produkter, der er bygget og designet til anvendelse i mange år. Hvis en hvidevare fra Gagganau ikke virker, som den skal, kan den repareres. Så i stedet for at smide ud og købe nyt kan du med fordel få lavet en reparation af dit Gaggenau-produkt. Det er en investering for både dig og miljøet.

Reservedele til Gaggenau

Vores Gaggenau service indebærer salg af et bredt udvalg af reservedele til Gaggenau. Ring og bestil din reservedel i forvejen – det eneste, du skal, er at have modelbetegnelse, serie nr., E-nr og/eller Art. nr. klar. Informationerne kan du finde på produktets mærkeskilt.

Kontakt os for Gaggenau service

Karsbæk Hvidevare Service kan give dig grundig vejledning i reparation af produkter og køb af reservedele fra Gaggenau. Vi er centralt beliggende på N. J. Fjords Allé 8 Kld, 1957 Frederiksberg C. Herfra kan vi hurtigt nå ud til dig, der bor i Storkøbenhavn eller Nordsjælland. Du kan altid ringe til os på 38105577 – eller bestille service ved hjælp af kontaktformularen her på hjemmesiden.