Ring mig op

  • Bliv kontaktet
slider-04

Liebherr service

Har du akut brug for Liebherr service? Så kan vi træde til med kort tids varsel.

Skal du have udført en reparation af en hvidevare fra Liebherr? Hos Karsbæk Hvidevare Service sætter vi en ære i at udføre grundig og professionel Liebherr service. Vi har mange års erfaring med reparation af køleskabe, frysere, komfurer mm. fra schweisiske Liebherr, der har imponeret mennesker verden over med deres sofistikerede teknologier, innovative løsninger og høje brugervenlighed. Liebherr har specialiseret sig i at lave rummelige og praktiske køle- og fryseskabe, der er lette at rengøre.

Hjælp – min fryser virker ikke!

Skulle der imidlertid komme et teknisk problem med dit køleskab, fryser eller ovn fra Liebherr, er det vigtigt, at du har adgang til nem og hurtig Liebherr service. Liebherr har udviklet en lang række produkter, der – udover at give den bedste komfort, opbevaring og brugervenlighed – nemt og hurtigt at repareres.

Reparation er ofte den bedste løsning

Hos Karsbæk Hvidevare Service har vi specialiseret os i Liebherr service og generel reparation af kvalitetsmærker inden for hårde hvidevarer. Vi går ind for at bevare det, der er godt, frem for at udskifte til en ny model. Reparation af kvalitetsprodukter er det bedste for din pengepung – og for miljøet!

Reservedele til Liebherr

Har du akut brug for en reservedel til dit Liebherr-produkt? Så giv os et kald eller kom forbi vores værksted. Reservedele bestilles i forvejen. Husk at have modelbetegnelse, serie nr., E-nr og/eller Art. nr. klar – dem finder du på produktets mærkeskilt.

Kontakt os for Liebherr service

Karsbæk Hvidevare Service yder professionel support, når dit komfur eller din vaskemaskine fra Liebherr giver en fejlmelding, ikke vil starte eller på anden vis ikke fungerer som ønsket. Du finder os på N. J. Fjords Allé 8 Kld, 1957 Frederiksberg C. Herfra kan vi hurtigt nå ud til dig, der bor i Storkøbenhavn eller Nordsjælland. Du kan altid ringe til os på 38105577 – eller bestille service ved hjælp af kontaktformularen her på hjemmesiden.