Ring mig op

  • Bliv kontaktet
slider-04

Service

Service af hårde hvidevarer

Bestil service ved at ringe på telefon 38 10 55 77eller benyt kontaktformularen her til højre.

SMEG service

Skal du have foretaget service af et SMEG komfur af ældre dato, hvor et enkelt eller flere af blussene ikke kan holde en konstant flamme, kan du få et godt tilbud på udskiftning alle sliddelene, så dit komfur er sikret i mange år fremover. Vi tilbyder desuden også garanti service på SMEG.

GRAM service

Vi tilbyder service på GRAM produkter.

Kontakt os i dag ved at benytte kontaktformularen her til højre, eller ring til os på telefon 38 10 55 77.

BOSCH service

Vi servicerer og reparerer alle typer af BOSCH hvidevarer. For at bestille service af dit BOSCH produkt, kan du benytte vores online formular her på siden, eller blot ringe til os. Vores medarbejdere sidder klar til at tage imod din bestilling hurtigst muligt.

Du kan også blot ringe til os på telefon 38 10 55 77 – vi sidder klar til at tage imod dit opkald.

Siemens service

Trænger dine Siemens hvidevarer til service eller reparation? Så kan Karsbæk Hvidevare Service hjælpe dig. Vi kan reparere og udføre service på alle typer af Siemens hvidevarer, så kontakt os i dag og få et godt tilbud.

Miele service

Karsbæk Hvidevare Service har også stor erfaring med service af Miele hvidevarer.

Electrolux service

Har du Electrolux produkter der trænger til service? Kontakt Karsbæk Hvidevare Service, så sørger vi for at få dine hvidevarer til at køre igen.
Har du en opgave, hvor du er i tvivl om vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os og høre nærmere om dine muligheder.

Du kan benytte vores online formular her på siden, hvor du kort kan beskrive hvad sagen drejer sig om og du vil blive kontaktet.